„SPORTTAL A DROG ELLEN”

2017.11.30 17:39
 

„SPORTTAL A DROG ELLEN”

 Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Tizedik alkalommal fociztak a diákok, a rendőrök és a rendvédelmi dolgozók a figyelemfelhívás jegyében Balassagyarmaton. 

Balassagyarmaton a városi sportcsarnokban került megrendezésre 2017. november 24-én a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének szervezésében az idei „Sporttal a drog ellen” elnevezésű 24-órás foci. A rendezvény 10 éve indult útjára, melynek kezdetét pontban a déli órában idén is a megkülönböztető jelzést használó rendőrök, tűzoltók, pénzügyőrök, büntetés-végrehajtási dolgozók, valamint polgárőrök járműveinek felvonulása jelezte. A rendezvényt Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke nyitotta meg, aki elmondta, hogy a rendezvény célja, hogy a fiatalok figyelmét felhívják a szabadidő hasznos, sporttal történő eltöltésére. Az ünnepélyes megnyitón a rendvédelmi szervek vezetői, képviselői is részt vettek, köztük a rendezvény céljának fontosságát érzékeltetve dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Karvai Norbert rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály vezetője, valamint Vályiné Taliga Mária címzetes rendőr alezredes, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője. 
Hat diákcsapat mérte össze tudását a futballmérkőzéseken, majd 16 órától a rendvédelmi szervek csapatai mérkőzéseivel zárult a rendezvény. 

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/bunmegelozes/aktualis/sporttal-a-drog-ellen

   forás police.hu